HAKKANİYET bunun neresinde?

Mutlu yaşamı sadece kendilerine hak görenler, Açlık ve sefalete mahkum olmuş EMEKLİLERİ ne zaman hatırlayacaktır.

Yayınlama: 01.10.2023
A+
A-
Mutlu yaşamı sadece kendilerine hak görenler, Açlık ve sefalete mahkum olmuş EMEKLİLERİ ne zaman hatırlayacaktır.
TBMM açıldı. Milyonlarca Emekli, aclık ve sefalet içerisinde, maaşlarında bir iyileştirme ve zam bekliyor. Emeklinin daha fazla bekleyecek ne takatı, nede sabrı kalmamıştır.
YETER duyun artık bu sesi….. Nerede emekli dernekleri, nerede emekliler adına boy gösteren sözde sendika ve sözde sivil toplum platformları.
Bu işler göstermelik paylaşımlarla olmuyor. Hak verilmez alınır. Güç sende, güç 15 milyona yakın olan emekli’de var. Sağlıklı bir ses, bir iktidarı sorumluluk duygusuna da yönlendirir, iktidardan düşmesinede sebep olabilir. Yeter’ki o gücün farkına varılsın. Bunun yolu birlik ve beraberlik içerisinde gücünü farkettirmekle olur. Gücünün farkında olmayanlar korkaklardır.
TÜED Genel merkez yöneticileri ve onun Genel Başkanı Sn Kazım Ergün, kendinizle birlikte ülke genelinde tüm şube başkanlarını da frenleme ve uyutmanın yolunu çok iyi biliyorsunuz. Siz uyumaya ve uyutmaya devam edebilirsiniz….
Ancak şu gerçeği görün artık!
Emeklilerin nerede, ne zaman ne yapacağının farkına elbet bir gün varılacaktır. Bundan asla şüphem olmadı olmayacaktır. Çözüm bitmiş değildir. Çareler tükenmez…
Siz alana çıkmayı engellerseniz. Emeklide Partileşme sürecini başlatır ve alana çıkmasını çok iyi bilir. 15 milyona yakın emekliyi küçümsemek için, insanın aklından zoru olması gerekir. O nedenle tüm sorumluları göreve ve emeklinin sesini duymaya davet ediyorum.
Ayıptır günahtır. EMEKLİ ac ve perişandır. İnsan onuruna yakışır bir şekilde yaşamak  emeklinin de hakkı olduğunu unutmadan lütfen vicdanınızın sesine bir kez de olsa kulak verilmesi, herkesin hayrına olacaktır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.