Sokakların Sesi

Merhaba dostlar! Bu gün itibariyle, Halkın sesi olan İlkgün gazetesinde yazmaya başladım. İlkgün gazetesi siz okurlarına doğru haberi sunma ve halkın sesi olabilme adına, tüm zor şartlara ragmen ilkelerinden taviz vermeden, siz okurlarına ulaşmaya çalıştığını gördüğümden dolayı, çorbada bizimde tuzumuz olsun anlayışından hareketle, bundan sonra İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com ‘da köşe yazılarımla sizlerle birlikte olacağım. Şeffaf ve ilkeli bir yayın […]

Yayınlama: 17.10.2020
A+
A-

Merhaba dostlar!

Bu gün itibariyle, Halkın sesi olan İlkgün gazetesinde yazmaya başladım. İlkgün gazetesi siz okurlarına doğru haberi sunma ve halkın sesi olabilme adına, tüm zor şartlara ragmen ilkelerinden taviz vermeden, siz okurlarına ulaşmaya çalıştığını gördüğümden dolayı, çorbada bizimde tuzumuz olsun anlayışından hareketle, bundan sonra İLKGÜN Gazetesi ve ilkgunhaber.com ‘da köşe yazılarımla sizlerle birlikte olacağım. Şeffaf ve ilkeli bir yayın politikasıyla kendi olanak ve gücüyle ayakta durmaya çalışan İLKGÜN Gazetesi  doğrulardan taviz vermeyen bir halk gazetesidir. Halkın Gazetesinde sizlerle buluşmak benim için övünç kaynağım olacaktır. 

Bu gün sizler’le Emekliler derneğinin yaklaşan seçimleriyle ilgili, Adana’da yaşanan havayı, köşem’de ilk yazımla SOKAKLARIN SESİ başlığı altında vermeye çalışacağım.

Yaklaşan Türkiye Emekliler Derneği Adana şubesinin olagan seçimlerine adayların hummalı çalışmalarıyla devam ediliyor. Adaylar ile mevcut yönetim arasında seçimlerin çok çekişmeli olacağı görülüyor. Mevcut yönetime karşı üç adayla yarış devam ediyor. Oysa üç aday yanlış yapıyorlar.Hedefe varmanın yolu birlik beraberlikten geçiyor. Üç adayında birleşmesi gerekiyor. Çünkü, iktidarda olan her zaman güçlüdür. 
Mevcut yönetim uzun yıllardan beri emeklilerin sorunlarını gündeme getirmemiştir. Sadece emekliden aidat alıp kendi şahsi çıkarlarını güden yöneticilerden emekliye bir fayda gelmiyor. 
Mevcut yapı emeklilerie hizmet yerine, emeklileri sömürmekten başka bir şey yapmamışlardır. Emekli aç,emekli perişan,emekliyi yüzde üçe, yüzde beşe mahküm edenler utansın. Emekli vur abalıya dönmüştür. Bir taraftan sistem, diğer taraftan dernek emeklileri sömürüyor. Buna dur demenin zamanı geldi ve geçiyor.
Üç adayın birleşmesi gerekiyor aksi taktirde mevcut yönetim kazanır. Bütün demokratik güçler birleşerek mevcut bulunan yönetimi düşürmesi için bütün güçlerin, adayların tek çatı altında seçime gitmesi gerekiyor. Yoksa yarın çok geç olur.
Emeklilerin kaderi yoksulluk içinde ölmek değil, olmamalıdır.. Emekliler borçlu olmak için değil, insan gibi yaşam hakkına sahip olmalıdır. Bunun için güçlü kadroların iş başına gelmesiyle emeklilerin ülkede ses getireceğine inanıyorum. Kalın sağlıcakla, bir sonra’ki yazımda görüşmek dileğiyle…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.