Yeni Kabine Merakla Bekleniyor

Geçen hafta yeni kabine değişikliği konusunda Parti’nin önemli isimlerinden Mahir Ünal açıklamalar’da bulunmuş ve AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde de konu epey gündeme gelmişti.  AKP’nin yeni MKYK üyeleri belli oldu. Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş genel başkanvekilliğine getirildi. AK Parti’nin 7. Olağan kongre sürecinin sona ermesinin ardından kulislerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinenin bazı üyelerini değiştirebileceği iddiası dillendiriliyordu. Konuyla […]

Yayınlama: 28.03.2021
A+
A-

Geçen hafta yeni kabine değişikliği konusunda Parti’nin önemli isimlerinden Mahir Ünal açıklamalar’da bulunmuş ve AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde de konu epey gündeme gelmişti. 

AKP’nin yeni MKYK üyeleri belli oldu. Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş genel başkanvekilliğine getirildi.

AK Parti’nin 7. Olağan kongre sürecinin sona ermesinin ardından kulislerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinenin bazı üyelerini değiştirebileceği iddiası dillendiriliyordu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AKP sözcüsü Ömer Çelik, kabine değişikliğinin “Cumhurbaşkanı’nın takdirinde olduğunu” söylüyor. Tabii ülkemizde meraklı bir toplum yapısı mevcuttur yaaa….

Bakalım bu merak ne zaman giderilecektir.Türkiye halkı gözünü günlerdir, yeni bakan atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı kararının yayımlanacağı Resmi Gazete’nin çıkmasını bekliyor. Haydi bakalım hayırlısı hayırlısı’da, ne olacak Türkiye halkının bu çektiği sıkıntı ve buhranlar…

İnsanlar ac perişan işsiz. Ekonomik sıkıntılar ve çileli bir yaşamla mücadele’ye ilaç olabilecek bir kabine gerçekten olabilecekmi? Elbette bu bekleyiş boşuna değil. İnsanlar bir kıvılcım ve beceri bekliyor. TL Her geçen gün değer kaybediyor.Döviz aldı başını gidiyor. İktidar Merkez Bankası başkanı yetiştiremiyor. Bir yıl içerisinde üç isim değişebiliyorsa, sorun var demektir.

Merkez Bankası’nın itibarı öylesine yerlerde ki faiz artırarak dövizi düşürmek istiyor ama doların da Avro’nun da ateşi bir türlü düşmüyor…

Yüksek faiz, her kuruşunda alın teri olan vergilerimizin hoyratça çar çur edilmesi anlam taşımıyormu? Bu gidişle nereye varılabilir.

İnat kibir ve yüksek ego’ya bir’de beceriksizliği eklersek vay halimize vay halimize… Gemi batmak üzere, bilmem farkındamıyız?

Bu işler her geçen gün yoksullaşan, açlık ve umutsuzluk girdabında boğulan geniş halk kesimlerine masallar anlatmakla olmuyor. Olamaz…

Lülfen; Çok gec olmadan,halkın derdiyle dertlenme zamanı geldi’de geçiyor. Ne yapılacaksa yapılsın bir an önce…

Kabinemi değişecek,seçimemi gidilecek,istifamı edilecek,iktidarmı değişecek,ne olacaksa olsun artık. Mualefete’de, iktidara’da büyük sorumluluklar düşüyor. Siyaset çözüm üretme yeridir. Halkın dertleriyle dertlenin artık yeter, halk bunaldı.Dayanacak gücü kalmadı. Yaşananları görme zamanı geldi ve geçiyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.