CHP’de 70’liklerden bir türlü gençlige sıra gelmiyor

Bundan yaklaşık bir ay önce, birilerinin icazeti ile CHP Seyhan ilçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Atikaslan, 03 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Seyhan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Atikaslan, Kongreler takvimi uyarınca yapılması gereken ilçe kongresi delege seçimlerini, yöneticilerimizle birlikte sandık esasına dayalı biçimde gerçekleştirerek ilçe kongresi delegelerini belirlediklerini ve bu süreçte parti […]

Yayınlama: 02.09.2023
A+
A-
Bundan yaklaşık bir ay önce, birilerinin icazeti ile CHP Seyhan ilçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Atikaslan, 03 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Seyhan İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Atikaslan, Kongreler takvimi uyarınca yapılması gereken ilçe kongresi delege seçimlerini, yöneticilerimizle birlikte sandık esasına dayalı biçimde gerçekleştirerek ilçe kongresi delegelerini belirlediklerini ve bu süreçte parti üyelerinin seçme ve seçilme haklarını en demokratik biçimde kullanabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söylüyor.
İşte tam burada sn Atikaslan’a bu partinin bir üyesi olarak sormak isterim. Söylediklerinizle gerçekten siz samimisiniz?
Nerede ve hangi mahallede samimi bir şekilde sandık kurularak, partinin delegeleri belirlenmiştir? Yaptınızda bizmi görmedik. Uzayda değil, Adana’da yaşıyoruz sn Atikaslan,bırakın Allah aşkına insanlarla alay etmeyi… Yeter artık yaa… Ayıptır ayıp. İnsanda biraz utanma olmalı…
Biz bunları söylerken de asla sakın yanlış anlaşılmasın, Ben bu güne kadar asla ne bir delegelik, nede yönetim kademesi için bir derdim ve talebim olmadı. Sade bir üye olarak kalmayı ve partinin bir neferi olmayı tercih ettim.
Amma sizler 70 – 80’na merdiven dayamışlardan bir türlü gençlere fırsat gelmiyor. Çekilin kardeşim çekilin, gençliğin önünü açın artık.
Birilerinin icazetini alarak bir yerlere gelmekle, bu işler yürümüyor ve yürümiyecektir. O icazet aldığın kişiye de çok yakında bu meydanın kalmayacağını bilmeni isterim.
Şu an bireysel şahsi siyasi çıkar ve menfaatler düşünmenin zamanı da yeride değildir. Ülke elden gidiyor kardeşim ülke….
Parti siz ve sizin gibi şahsi çıkar peşinde koşanlar yüzünden bu hale geldi. Bu çabanızı seçimlerde de samimi bir şekilde verseydiniz, parti bu gün iktidarda olurdu.
Biz kimin nerede ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Şu ana kadar susuyorsak partiye zarar vermemek adına susmayı tercih etmiştik.
Bırakın genç dinamik aday olmak isteyenlerin, önünü kesmeyin. Gençliğine sahip çıkmayan, kurum, kuruluş,parti veya bir toplum yıkılmaya mahkumdum. Yazık ediliyor bu partiye, çok yazık….

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.