Neymiş efendim,Emek en yüce değermiş!

Bu gün sizlere,emeği en yüce değer sayan bir emek hırsızlığından bahsetmeye çalışacağım.CHP Adana il ilçe örgütlerinde 10 yıla yakın bir süre  partisinde,yaz kış boran demeden ,partisine partilisine,hiçbir şeyi öne sürmeden emek veren ve bu güne kadar emeğininin karşılığını alamayan partinin basın danışmanlığını yapan Nuri Olgun’dan (Nuri Baba) bahsetmeye çalışacağım. Partininin gariban Nuri Babası  partisinde 10 yıla […]

Yayınlama: 08.08.2018
A+
A-

Bu gün sizlere,emeği en yüce değer sayan bir emek hırsızlığından bahsetmeye çalışacağım.CHP Adana il ilçe örgütlerinde 10 yıla yakın bir süre  partisinde,yaz kış boran demeden ,partisine partilisine,hiçbir şeyi öne sürmeden emek veren ve bu güne kadar emeğininin karşılığını alamayan partinin basın danışmanlığını yapan Nuri Olgun’dan (Nuri Baba) bahsetmeye çalışacağım.

Partininin gariban Nuri Babası  partisinde 10 yıla yakın bir süre içerisinde,partisinin başarısı için,partide emek verirken bu arada dost olarak sandığı kişilerin başarısı için elinden gelen tüm gayret ve çabalarına rağmen,günler aylar ve yıllar içerisinde sosyal güvencesi dahi bu güne kadar yapılmayarak oyalandı.Oysa emek verdiği bazı isimler,bu partiden milletvekili oldu,belediye başkanı oldular.Oldular oldularda geriye dönüp bakmadılar bile…..

Partinin Nuri babası nasıl isyan etmesin.,kendisine haksızlık yapıldığını haykırıyor.Ben partinin en zor günlerinde dahi emek verirken,bu gün bakıyorum,emeğim yok sayılıyor,emeğimin üzerine başkaları oturtulmaya çalışılıyor dedi.Ben isyan etmeyimde kim etsin diyor.

Şu an artık dayanacak gücü kalmayan Nuri Baba,Aclıkla,işsizlikle sosyal güvenceden yoksun bir şekilde hayat sürüyor.

Yuh yaniiii,Koskoca ayıp sizlere…..

Sözüm emek hırsızlarına,sözüm vurdum duymaz takınanlara…

Evet evet yanlış duymadınız,emeğini gasp ettiğiniz Partinin basın emekcisi Nuri Olgun’un emeğini çalanları kastediyorum.

Beyler Haberiniz varmı? Nuri olgun sizlerin umursamaz tavırlarınızdan,emek hırsızlığınızdan  yıldığı utandığı kahrettiği için bu gün buyük umutlarla ülkenin ve ülke halkının çıkar ve menfatlerini düşünerek mücadele verdiği,CHP’den üzülerekte olsa ayrılma kararı aldı.

Artık onun dayanacak gücü kalmadı,onun emegi üzerinden bir yerlerde olanlar,şu an Nuri Olgun’u umursamaz durumda.Bu partide mualesef emek göz ardı ediliyor.Unutmayın beyler koltuklar gelip geçicidir.Bu gün belki ne oldum delisi olabilirsiniz.Unutmayın Hepimiz Adana’da yaşıyoruz.Yeri zamanı geldiğinde siyaset bazen insanı vezir’de eder,rezilde eder.

Eğer’ki bu gün Nuri Baba haykırıyorsa sebep sizlersiniz.Onun emeğini çalanlardır.Ona sahip çıkmayanlardır.Kendi partilisine ejderha kesilenler,başkalarına kuzu olabiliyor.Bu partinin oylarıyla seçilmiş olmalarına rağmen,bulundukları mevkilerden geriye dönüp bakmayanlarla benim meselem.Yoksa gerçek anlamda duyarlı olanlarla,elbette hiç bir sorunumuz olamaz.Belediyeler önemli mevzilerdir,yerel bazda insanlarla iç içe olmak zorundasınız.yetki ve selayetin adil uygulanması partiye olan güveni artıracağını unutmayınız.Kendi partilisini yok saymak,düzeni sadece ikili çıkar ilişkisiyle sağlamak hiç bir fayda sağlamaz. 

Sanılmasın yapılanlar ve etik olmayan uygulamalar görülmüyor,bilinmiyor.Eger susuluyorsa partiye zarar vermemek adına susuluyordu.Ancak susmanında bir sınırı olduğunu unutmayın.

Bakın buradan muataplarına sesleniyorum açtırmayın ağzımı,yok eğer bizlere ağzımızı açtırırsanız,sonucuna’da katlanmak zorundasınız. Şahsen benYusuf Kahraman olarak,bu güne Kadar Allahına eyvallah etmedim,bundan sonrada etmeyeceğimi unutmayın.Evet hiç kimse dört dörtlük değildir.Herkesin öyle veya böyle bazı yanlış yaptığı anlar olabilir.Ancak emek en yüce değerdir.Emeği yok sayamazsınız.Sosyal belediyecilik anlayışında  garibana mağdura sahip çıkmaktan daha güzel ne olabilirki…..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.